NoviceUre

Grand Seiko GS9 Club

Po uspehu na Japonskem, Grand Seiko zdaj v ZDA uvaja elitni klub GS9. To je več kot klub somišljenikov, saj Grand Seiko članom omogoča dostop do ekskluzivnih vsebin, posebnih dogodkov in unikatnih daril.

Članstvo lahko pridobite z nakupom prestižne ure Grand Seiko v enem od butikov znamke in registracijo ure. Čeprav je klub trenutno samo na spletu, bo takoj, ko bo druženje spet varno, vključeval dogodke, v katerih bodo člani potopljeni v bogato tradicijo in izdelavo Grand Seiko.

V znak tega edinstvenega mejnika Grand Seiko lansira tudi novo omejeno izdajo časomera za ameriški trg, SBGE263, ki bo najprej ekskluzivno na voljo članom kluba GS9.

Za to novo uro je Grand Seiko našel navdih pri beloglavem orlu, nacionalni ptici Združenih držav Amerike. Tekstura številčnice je navdihnjena s perjem in ima enako temno rjavo barvo. Najverjetneje to morda ni prva barva, na katero pomislite pri vrhunski uri, kot je SBGE263, vendar deluje precej všečno. Grand Seiko je zaradi teksture številčnice dosegel tudi osupljivo igro svetlobe in jo kombiniral s keramičnim okvirjem v isti barvi. Pridih kontrasta ponuja zlata puščica funkcije GMT, ki spominja na kljun veličastne živali.

SBGE263 poganja kaliber 9R66. Mehanizem, prvotno predstavljen leta 2006, ima lastniško tehnologijo samodejnega navitja Spring Drive. Ta omogoča natančnost ± 15 sekund na mesec. Nudi velikodušno tridnevno rezervo moči, ki jo na številčnici kaže majhna ročica med osmo in deveto uro. Grand Seiko bo izdelal le 110 kosov modela, ki bo od januarja 2021 na voljo izključno članom kluba GS9 in v butikih Grand Seiko v ZDA.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button