NoviceUre

Glashütte Original Seventies Chronograph Panorama Date Fab Green

''Televizijski'' kronograf zasnovan za moderne čase.

Klasičen retro kronograf se predstavlja v moderni interpretaciji z dovršenimi edinstvenimi funkcijami in zasnovo za sedanjost, v katero kot nalašč sovpada trendna zelena barva številčnice.

Zasnova zapestne ure ostaja složna kolekciji ”Seventies”. Kovinsko ohišje z zaobljenimi vogali meri 40 mm x 40 mm. Na zeleni številčnici z učinkom sončnih žarkov, se podpis manufakture Glashütte Original Panorama Date nahaja tako ob 6. uri, kjer je mesto za prikazu datuma, in 12-uri, pod katero se nahaja števec z 12-urnim prikazom kronografa (merjenega časa). Oba števca sta barvno usklajena in imata bele številke, postavljene na zeleno podlago.

Na številčnici se nahajata še dva števca in sicer za prikaz tekočih sekund v katerem se nahaja še manjši prikaz zaloge energije navitja ter desni števec kronografa 30- minutno skalo. Funkcija flyback kronograf omogoča ponovno proženje merjenja časa brez predhodne zaustavitve. Možnost nudi vgrajeni hišni avtomatski mehanizem, kaliber 37-02, ki nudi do 70 ur rezerve energije navitja.

Predstavljeni časomer ponuja možnost izbire med tremi paščki in sicer pašček iz rjavega nubuk usnja,  črn pašček iz kavčuka ter kovinska zapestnica iz nerjavečega jekla. Glashütte Original Seventies Chronograph Panorama Date Fab Green s poželjivo zeleno številčnico je na voljo pri uradnih prodajalcih Glashütte Original po ceni 13.900 evrov.

Rocco
foto: Glashütte Original

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button