UreZanimivosti

George Coetzee z enim udarcem do nove Omege

Poteza „Hole in one” igralcu prinesla prestižen časomer.

“Hole in one” je najbolj odmeven dosežek igre golfa (tudi redek) ter pravi znak natančnosti in spretnosti igralca.

Pretekli teden je na turnirju Omega Masters v Crans-Montani v Švici, igralec George Coetzee iz Južne Afrike, dosegel ta želeni mejnik s čudovitim udarcem na 13. luknji. Za popestritev njegovega veličastnega trenutka je bil nagrajen z uro Omega Seamaster Aqua Terra.

41-milimetrska ura je izdelana iz ekskluzivne hišne zmesi 18-karatnega zlata Sedna. Ponaša se z brušeno modro številčnico v stilu sončnih žarkov in vsebuje črte vzorca tikovine, ki jih navdihujejo krovi luksuznih jadrnic. Nosi se na modrem gumijastem paščku, poganja pa jo vrhunski koaksialni mehanizem Master Chronometer s preverjeno natančnostjo, ki sovpada z dogodkom ” zadetka luknje z enim udarcem s palico”.

Ta znatna nagrada je zaslužena za igralca, ki se je zapisal v zgodovino in navdušil množice. Nagrada za ”Hole in one” je na voljo izključno za prvega igralca, ki potopi žogico na 13. luknji v sklopu turnirja v Crans-Montani. Za Georgea Coetzeeja je ta sanjski dosežek postal resničnost in zdaj ga lahko z Omego obeležuje v razkošnem slogu.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button