NoviceUre

Fossil predstavlja kolekcije Space Jam

Zapestna poslastica za oboževalce risanih junakov Looney Tunes.

Se še spomnite športnega animiranega filma Space Jam iz leta 1996, v katerem je zaigral Michael Jordan ter kopica Looney Tunes risanih junakov? Po 25. letih na zaslone prihaja nadaljevanje, v katerem bo z risanimi junaki zaigral pri mož NBA, LeBron James.

V ta namen so pri Fossilu izdelali tri kolekcije zapestnih ur Space Jam, katerih številčnice krasijo junaki filma Space Jam: A New Legacy, ki se bo premierno zavrtel 16. julija na HBO Max.

Prva kolekcija nosi ime ”All-Stars Collection”. Sestavlja jo 5 različic, kolikor je junakov – Tepko, Dolgoušček, Marsovec Marvin, Čivkec in Lola. Premer ohišja, v katerem je kvarčni mehanizem, meri 42 milimetrov ter deluje precej športno. Številčnica poleg junaka vsebuje še arabske številke ter slogan ”Tune Squad” ob 9.uri. Posamezni uri, glede na izbranega junaka , pripada poseben 22 milimetrski pašček iz kavčuka. Cena posamezne ure znaša 89 evrov.

Sledi ”Slam Dunk Collection”, ki temelji zgolj na zajcih – torej Dolgoušček in Lola. Obe verziji imata nekakšen neonski efekt v kombinaciji modre, roza in vijolične barve v kontrastu s črno številčnico. Medtem, ko ohišje z Dolgouščkom meri 42 mm, se ohišje Lole z diagonalo 36 mm. Na črnem ali sivem paščku iz kavčuka je odtisnjen ”Welcome to the Jam”. Za posamezni primerek bo potrebo odšteti 169 evrov.

Na 500 kosov pa je limitirana izdaja ”Tune Squad Box Set”, ki vsebuje zapestno uro s kovinskim ohišjem v premeru 42 mm ter animirano številčnico z vsemi junaki filma Space Jam. Za nameček se v veliki škatli, s poslikavo košarkarskega igrišča, nahajajo tudi figure akterjev. Takšen izjemen, predvsem pa unikaten set vas bo stal 519 evrov.

Rocco
foto: Fossil

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button