UreZanimivosti

Dwayne Johnson opažen z IWC Portofinom na podelitvi nagrad People’s Choice

Ameriški igralec Dwayne Johnson je za dogodek People’s Choice Awards 2021 na svoje zapestje nadel izredno elegantno uro s močno prezenco, IWC Portofino Hand Wound Eight Days.

Dwayne Johnson, znan po ‘blockbusterjih’, kot je franšiza Hitri in drzni, Herkules, Obalna straža in drugih, se je na dogodku People’s Choice Awards 2021 pojavil z ročno uro IWC Portofino Hand Wound Eight Days z referenčno številko IW510103. Premer ohišja modela meri zajetnih 45 milimetrov, medtem ko se v notranjosti nahaja mehanizem ročnega navitja z 8-dnevno zalogo energije. Avtonomija je prikupno prikazana s števcem na številčnici, katera je v kombinaciji srebrnega odtenka z zlatimi detajli kazalcev in indikatorjev ur. Posebnost ure je, da gre za v principu za žepno uro, ki je bila pred desetletji konvertirana v zapestno – indic tega je viden v zasnovi ”ušes” za vpetje usnjenega paščka.

Na podelitvi je Dwayne Johnson prejel tri nagrade in sicer kot Moška filmska zvezda leta 2021, Zvezda komedije za leto 2021 in častno nagrado Ljudski prvak (People’s Champion Award), katero mu je izročil Jeff Bezos.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button