NoviceUre

Doxa Sub 200 Whitepearl

Umirjena belina kot dodatek barvite Doxine linije Sub 200.

Barva je že dolgo pomemben element kolekcije potapljaških ur Doxa. Celo toliko, da imajo različne barve pri Doxi že svoja imena.

Oranžno poimenujejo “Professional”, rumeno “Divingstar” in zdaj se je še pridružila izdaja “Whitepearl”, ki naznanja časomer odet v popolno belino. Beli številčnici in beli luneti dajejo kontrast črni obrisi indikatorjev ur ter v temi svetleči črni kazalci. Za nameček je poleg kovinske zapestnice z ”riževimi zrnci” na voljo še bel pašček iz kavčuka v dveh dimenzijah.

Specifikacije ostajajo nespremenjene, zato ohišje ohranja premer 42 mm z debelino 14 mm, medtem ko je razdalja od ušesa do ušesa (lug to lug) 45 mm. Sub 200 Whitepearl nudi 200 metrov vodotesnosti, safirni kristal spredaj in nepredušno zaprt jeklen pokrov ohišja zadaj.

Prikaz časa vzdržuje avtomatski mehanizem ETA 2824-2, z 38 urami rezerve energije, kar je več kot korektno za zanesljiv ter denarnici prijazen švicarski mehanizem. Doxa Sub 200 Whitepearl, zapestna ura zanjo ali zanj, na belem kavčuk paščku stane 950 evrov, v kombinaciji s kovinsko zapestnico pa 990 evrov.

Rocco
foto: Doxa

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button