NoviceUre

Boldr Odyssey Bronze: Potapljanje v stilu

Potapljaška kolekcija za avanturiste, ki želijo elegantno zapustiti cono udobja.

Singapurski proizvajalec zapestnih ur, Boldr Supply Company, predstavlja ”bronasto odisejado” za ljubitelje podmorskega sveta. Kolekcija, ki je od leta 2018 ustvarila številne privržence znamke, se predstavlja v treh limitiranih različicah.

Potapljaška ura se ponaša z zajetnimi dimenzijami. Bronasto ohišje CuSn8 v premer meri 45,5 mm, zato je ura še kako primerna za večja zapestja. Na ohišje je vpeta luneta s 120-zobniki, ki se vrti v eno smer. Ne manjka helijev ventil, v kolikor bi se pod safirnim kristalom številčnice nastalo preveč pritiska. Vodotesnost je odmerjena na 500 globinskih metrov.

V ohišju, ki bo z leti dobilo svojevrsten izgled, se nahaja japonski avtomatski mehanizem NH 35 z 38-urno rezervo energije navitja. Glavni poudarek kolekcije Odyssey Bronze je številčnica, natančneje indikatorji ur, ki imajo po besedah proizvajalca izjemno svetilnost. Ta je bila dosežena z uporabo principa Lumicast, kateri ustvari nekakšen 3D učinek oddajanja svetlobe. Posledično privzdignjeni indikatorji ur delujejo kot baterije, ki tekom dneva shranjujejo energijo za osvetljenost številčnice ob nastopu noči ali potopu v globočine.

Za piko na i poskrbi izdelava paščka Druber. Ta izvira iz materiala, poimenovanega fluoroelastomer, ki je znan po svoji vrhunski kakovosti gume, visoki vzdržljivosti in odpornosti na ekstremne temperature. Zapestju daje udoben in mehak občutek, hkrati pa podpira zajetno bronasto ohišje, ki je popolnoma integrirano z ušesi za lep zaključek celostne podobe.

Zapestna ura kolekcije Boldr Odyssey Bronze vsebuje veliko zanimivih elementov in je morda edina potapljaška ura, ki jo boste kadarkoli potrebovali. Na voljo je v Prussian modri, Pine zeleni in Slate sivi barvi. Vsak model je omejen na 100 kosov s posameznimi serijskimi številkami. Za več informacij ter nakup obiščite www.boldrsupply.co.

Rocco
foto: Boldr

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button