NoviceUre

Audemars Piguet predstavlja nove modele linije Royal Oak

Pestra kolekcija modela Royal Oak za leto 2021 bo ugodila še tako izdelanim željam.

Eden uspešnejših in bolj priljubljenih švicarskih proizvajalcev ur Audemars Piguet, predstavlja osveženo podobo najbolj zaželene ter hkrati legendarne zapestne ure Royal Oak.

Svetovni javnosti se predstavlja 5 novih modelov v skupno 15 različicah. Luksuzni merilniki časa pa poleg visokih cen ponujajo petične komplikacije za ljubitelje estetike.

Royal Oak Offshore Diver

Navdušenci nad globočinami boste nekaj zase našli v potapljaškem modelu Royal Oak Offshore Diver. Ohišje s premerom 42 milimetrov je izdelano iz nerjavečega jekla. V notranjosti za pogon skrbi novi mehanizem Calibre 4308. Čeprav je model primeren za najbolj divje dogodivščine v vodi in tudi na kopnem, pa bodo le redki takšen časomer pognali do skrajnosti. Trio je na voljo v vojaško zeleni, modri ali sivi barvi, pohvali se še z novo estetiko številčnic ter sistemom za hitro menjavo paščkov, v koliko ste željni eksperimentiranja. Cena? Pripravite vsaj 21.000 evrov.

Royal Oak Offshore Tourbillon

Omejena serija na 100 kosov, z avtomatskim mehanizmom, ki združuje kronograf ter tourbillon, utira pot novi generaciji modelov Royal Oak Offshore. Čeprav je model ohranil bistvo prvotnih značilnosti Royal Oak Offshore, se je ohišje razvilo tako, da ponuja optimalno ergonomijo in estetiko, medtem ko številčnica razkriva mišičasto arhitekturo novega mehanizma. Ta velika komplikacija, dopolnjena z novim zamenljivim sistemom paščkov, združuje učinkovitost in tehnično dovršenost.

Royal Oak Chronograph

Audemars Piguet z veseljem razkriva novo evolucijo avtomatskega kronografa Royal Oak. Ta model je v 41-milimetrskem ohišju iz 18-karatnega roza zlata ter je premierno opremljen z mehanizmom kronografa najnovejše generacije, Selfwinding Manufacture Calibre 4401, ki je viden skozi safirno steklo na zadnji strani ohišja ure. Na voljo sta dve barvni možnosti številčnice ter usnjenega paščka v modrem ali rjavem odtenku.

Royal Oak ”Jumbo” Extra Thin Diamond Set

Audemars Piguet z veseljem napoveduje izid treh novih različic diamantnega kompleta Royal Oak “Jumbo” Extra-Thin. Vsak primerek se nahaja v 39-milimetrskem ohišju iz 18-karatnega roza ali belega zlata. Ohišje, okvir in zapestnica so oblečeni v 1.102 diamantov briljantnega reza (7,09 karata). Številčnica je obogatena z vzorcem “Petite Tapisserie” in vključuje diamantne oznake ur.

Zelene številčnive družine Royal Oak

Za piko na i je švicarski urar predstavil več novih modelov Royal Oak, obogatenih z zelenimi številčnicami. Novo številčnico je prejel platinasti Royal Oak “Jumbo” Extra-Thin z dimljeno zeleno barvo. Pridružuje se samonavijalni kronograf Royal Oak z 18-karatnim ohišjem iz rumenega zlata in zeleno “Grande Tapisserie ”številčnico. Nazadnje, Audemars Piguet predstavlja še tri nove različice Flying Tourbillona z mehanizmom ročnega navitja v roza zlatu ali titanu, katere vključujejo zelene odtenke številčnice.

Rocco
foto: Audemars Piguet

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button