UreZanimivosti

Ali bi se želeli preizkusiti v vlogi urarskega mojstra?

Jaeger-LeCoultre pripravlja praktične urarske delavnice odprte za javnost.

Švicarska manufaktura Jaeger-LeCoultre se v letošnjem letu poklanja merjenju časa in ob tem vabi, da se podate na Zvezdno odisejo ter odkrijete astralne pojave, ki kot osnova že tisočletja navdihujejo ljudi v merjenju časa.

Pobližje boste spoznali vse od prve sončne do kasnejše pionirske ročne ure opremljene z večnim koledarjem. Od neizmerno velikega prikaza in odčitavanja časa na nebu do majhnega, mehansko prenesenega s kazalci na številčnici v obliki zapestne ure.

Udeleženci boste med drugim imeli priložnost na teoretičen in praktičen način v kalilnici znanja L’Atelier d’Antoine spoznati preteklost, sedanjost in prihodnost urarstva kakor tudi postopke dela urarskih mojstrov skozi desetletja. Na voljo je nekaj tipov in dolžin delavnic, medtem ko vse vsebujejo ogled proizvodnje časomerov Jaeger-LeCoultre.

Udeležba na delavnicah bo nepozabna izkušnja za vse, ki želite izvedeti več o fascinantnem izvoru časa in izdelavi izjemnih zapestnih ur.

Zainteresirani se lahko na delavnice Jaeger-LeCoultre prijavite preko spletne platforme s klikom na to povezavo. Pohitite, saj je število mest omejeno.

Rocco
foto: JLC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button