UreZanimivosti

Alexia Putellas je nova ambasadorka znamke Hublot

Kapetanka španske ženske nogometne reprezentance se pridružuje švicarski urarski znamki.

Kapetanka ženske nogometne ekipe Barcelone in španske ženske nogometne reprezentance Alexia Putellas, rojena leta 1994 v Mollet del Vallèsu v Barceloni, je postala nova ambasadorka znamke Hublot.

Njene sposobnosti vodenje, jo naredijo silo, na katero je treba računati v svetu ženskega nogometa. Bila je prva ženska, ki je na uradni tekmi dosegla gol na Camp Nouu in tudi prva igralka, ki je zadela na stadionu Johan Cruyff. Švicarska blagovna znamka luksuznih ur pozdravlja ikono ženskega nogometa, ki se pridružuje drugim legendarnim športnicam, kot so Dina Asher-Smith, Ada Hegerberg, Alex Morgan in Corinne Suter.

Izvrstna nogometašica z nedvomno predanostjo in željo po uspehu, Alexia je zelo cenjena športnica na nacionalni in mednarodni ravni. Ne samo, da je navdušena nad nogometom, močno je zavezana tudi podpori ženskega športa in družbe na splošno.

Vezistka Barcelone ima veliko skupnega s Hublotom, zlasti ko gre za njeno neusmiljeno prizadevanje, za odličnost in uspešnost. Ikona čudovite igre od leta 2012, ko se je pri 18 letih vrnila iz Levanteja, je prava pionirka nove generacije športnic.

Z več kot 300 tekmami za Barcelono in 91 za Španijo je igralka z največ mednarodnimi nastopi v zgodovini španskega ženskega nogometa, saj je osvojila že štiri naslove La Lige in pet trofej Copa de la Reina. Na bolj osebni ravni je bila imenovana za najboljšo katalonsko igralko leta 2020 in za igralko leta 2020/21 pri UEFI, s čimer je postala prva igralka Španije oziroma Barcelone, ki je prejela ta naslov.

Alexia je ženska, ki išče nove izzive, kot je zmaga UEFA ženske lige prvakov z Barcelono, zmaga na naslednjem UEFA ženskem EURO in celo FIFA žensko svetovno prvenstvo s špansko reprezentanco, hkrati pa se trudi, da bi vodila k enakosti in krepitvi vloge žensk preko nogometa.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button