NoviceTehnika

Trije nasveti, kako se dobro pripraviti na sezono festivalov

Po dveh letih premora bomo končno lahko podoživeli pravi festivalski duh.

Vroči dnevi, hladne pijače, odlična glasba in energično vzdušje so tisto, česar se veselimo, a festivalska sezona še vedno zahteva skrbno načrtovanje.

Ni vse tako preprosto, kot pravi pesem ‘Eat, sleep, rave … repeat!’  Zdaj je čas, da začnete razmišljati o tem, katere festivale želite obiskati in kaj vzeti s seboj. Poleg osnovnih stvari, ki jih imate, si verjetno želite tudi, da bi festivalske trenutke za vedno ohranili v spominu. Pri podjetju HMD Global, domu telefonov Nokia, so pripravili tri nasvete, kako preživeti vroče festivalske dni ter kako ustvariti najboljše trenutke, ki si jih boste zapomnili za vedno!

  1. Energije ni nikoli preveč

Poznaš občutek, ko si na zabavi, snemaš prijatelje, kako pojejo in plešejo, vzdušje je na vrhuncu, nato pa ti mobilni telefon sporoči – ‘imaš samo še 10 % baterije’? Tako kot vi počasi izgubljate energijo, jo izgublja tudi vaš telefon. Da se to ne bo zgodilo, vzemite s seboj mobilni telefon Nokia G21, ki ima baterijo z vzdržljivostjo do treh dni. Z njim boste preživeli brezskrben čas in ne bo vam treba razmišljati, kje in kdaj ga boste polnili. Tako se lahko osredotočite zgolj na zabavo in ples.

  1. Spomini, ki ostanejo za vse življenje

Kakšen festival bi to bil, če ne bi imeli spominov nanj? Včasih je na festivalu težko posneti dobre fotografije, saj je veliko gibanja in plesa, vendar s trojno kamero, ki jo ima Nokia postane kakovostno fotografiranje enostavno. Posnemite pisan ognjemet ali odrske reflektorje v načinu nočnega fotografiranja in si pozneje znova oglejte te spektakularne prizore.

  1. Steklenica z vodo

In za konec – ne pozabite s seboj vzeti vode, saj so poletni dnevi vroči, zato potrebujete nekaj za osvežitev in hidracijo.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button