NoviceTehnika

Smartus odpira fizično trgovino v Ljubljani

Spletna trgovina Smartus, specializirana za prodajo priznanih in visoko kakovostnih kitajskih blagovnih znamk iz sveta elektronike, v aprilu odpira svojo prvo fizično trgovino v Sloveniji, v ljubljanskem BTC-ju, dvorana A.

Izdelki, ki so si jih potrošniki doslej izbirali le po spletu, bodo po novem na voljo tudi v prodajnem salonu. Na novem prodajnem mestu bo mogoče izdelke tudi preizkusiti, preveriti kateri od njih ima lastnosti in funkcije, ki jih posameznik išče in se na podlagi tega odločiti za nakup. Ponudba izdelkov je široka, saj zajema vse od izdelkov za pametni dom, telefonijo, pametnih ur, avdio in video naprav, pa vse do električnih koles in skirojev ter dodatkov in opreme.

Podjetje na slovenskem trgu zastopa priznane blagovne znamke, med katerimi najdete: Xiaomi, Jimmy, Ado, Amazfit, Aqara, Imilab, Kieslect, Roborock, Yeelight, Viomi, Tronsmart in mnoge druge. V uredništvu caranduser.com smo denimo pred nedavnim preizkusili njihov sesalec Jimmy HW8 Pro in se navdušili nad njim (več o testu lahko preberete TUKAJ). Trgovina uradno odpira svoja vrata jutri, 15.aprila in vabi na svojo novo lokacijo v BTC-ju v dvorano A, visoko pritličje, seveda pa so dosegljivi na spletu: https://www.smartus.si/.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com, Smartus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button