NoviceTehnika

Še nikdar ni bilo lažje priti do odličnega domačega kina

Predstavljajte si, da lahko kino doživetje preselite kar v udobje svojega doma. Z napredno tehnologijo televizorjev in zvočnih sistemov, ki vsako dnevno sobo spremenijo v pravo kinodvorano, je to sedaj lažje kot kdaj koli prej. Nove Samsung naprave vam prinašajo vrhunec tehnološkega napredka, ki se brezhibno združuje z vsakdanjim življenjem. Odkrijte, kako ta tehnologija ne samo izboljšuje vašo izkušnjo gledanja, ampak vnaša harmonijo in slog v vsak kotiček vašega doma.

Neo QLED 8K: Središče domače zabave

Samsung Neo QLED 8K z novim dizajnom Brezkončna zračna oblika prinaša eleganco in minimalizem v vaš dom. Televizor je zasnovan tako, da izboljša vsak prostor, ne da bi pri tem žrtvoval kakovost slike ali zmogljivost. Z najnovejšim procesorjem NQ8 AI Gen3 zagotavlja, da je vsaka podrobnost kristalno čista, ne glede na izvorno resolucijo vsebine, kar omogoča, da prav vsaka scena oživi pred vašimi očmi. Tehnološki vrhunec prinaša dvakrat hitrejšo nevronsko procesno enoto (NPU) v primerjavi s svojim predhodnikom in poveča število nevronskih mrež z 64 na impresivnih 512. Nadgradnja omogoča, da procesor NQ8 AI Gen3 ponuja 25-krat večjo zmogljivost nevronskih omrežij kot procesor NQ4 AI Gen2, ki ga najdemo v prejšnjih modelih Neo QLED.

Tako GPU kot CPU sta znatno izboljšana, saj delujeta 2,2-krat in 30 % hitreje, kar vodi do neverjetne hitrosti in učinkovitosti pri obdelavi podatkov. To pomeni, da Neo QLED 8K televizor prikazuje slike z izjemno ločljivostjo intudi izboljšuje kakovost slik nizke ločljivosti do ravni, ki se približuje pravi 8K kakovosti. Ta funkcija, znana kot 8K profesionalna nadgradnja slike z umetno inteligenco (8K AI Upscaling Pro), izkorišča celoten potencial zaslona Samsung 8K, da zagotovi, da vsaka podrobnost na zaslonu izgleda kristalno čista in brez popačenj.

Med drugim, vsi Samsung televizorji Neo QLED prihajajo s potrdilom Pantone za barve in odtenke kože, kar uporabnikom zagotavlja izjemno natančnost barv, ki so potrjene s strani Pantone, globalnega standarda za natančnost barv. Samsung Neo QLED televizorji lahko popolno izrazijo kar 2030 Pantone barv in 110 odtenkov kože, kar uporabnikom zagotavlja avtentične in natančne barvne reprezentacije, ki zvesto posnemajo realne slike. Tako so barve žive in resnične, kar še dodatno izboljšuje užitek pri gledanju vsebin na teh naprednih televizorjih.

Soundbar: Orkester v dnevni sobi

Samsung soundbar ni zgolj dopolnilo, ampak ključni element za popolno zvočno izkušnjo. Z naprednimi funkcijami, kot je Dolby Atmos, prinaša zvok, ki vas popolnoma obda, ustvarjajoč zvočne globine in prostornosti, ki vas potopi v središče dogajanja. Tehnologija Q-Symphony, ki omogoča popolno sinhronizacijo med televizorjem in soundbarom, zagotavlja, da se zvok iz obeh naprav združuje brez zamika ali popačenj, kar omogoča pristnejše doživetje. Bodisi da gre za šepetanje v napeti drami ali eksplozije v akcijskem spektaklu, soundbar poskrbi, da ne zamudite niti najmanjšega zvočnega detajla.

Več kot le gledanje

Neo QLED 8K televizor ne prinaša samo izjemne slike, temveč tudi skrbi za vaše udobje z načinom udobja za oči in protiodsevno tehnologijo. Te funkcije zagotavljajo, da je gledanje televizije prijetno v katerem koli delu dneva, ne glede na svetlobne pogoje v prostoru. Proti odsevni premaz minimizira moteče bleščanje, kar omogoča uživanje v visokokakovostni sliki brez kompromisov.

Kaj pa varnost?

Samsung Knox Security je ključni varnostni element, ki ščiti občutljive podatke, kot so kode PIN ali gesla, na pametnih televizorjih Samsung in drugih povezanih napravah v vašem domu. Sistem deluje tako, da samodejno blokira dostop do nepooblaščene zlonamerne programske opreme in lažnih spletnih mest, zagotavljajoč varno in zanesljivo okolje za vse vaše povezane naprave. Knox ne samo ščiti pred digitalnimi grožnjami, ampak tudi zagotavlja, da so vse vaše interakcije z pametno tehnologijo v vašem domu varne pred vdori in zlorabami, kar vam omogoča brezskrbno uživanje v naprednih funkcionalnostih vaših pametnih naprav.

SmartThings: Center vašega pametnega doma

Z integriranim sistemom SmartThings, televizor Neo QLED 8K služi kot središče za upravljanje vseh vaših pametnih naprav. Od nastavitve razpoloženjske osvetlitve do nadzora nad varnostnimi sistemi, vse je mogoče nadzorovati neposredno iz vašega televizorja. Aplikacija SmartThings, omogoča uporabnikom, da na svojem zaslonu v realnem času vidijo 3D prikaz vseh povezanih naprav v gospodinjstvu. Od pralnih strojev in hladilnikov do pametnih žarnic in termostatov, 3D prikaz zemljevida ponuja celovit pregled nad vsemi napravami, ki so povezane preko SmartThings platforme. Uporabniki lahko hitro prepoznajo naprave, ki nepotrebno porabljajo energijo, in jih izklopijo ali prilagodijo nastavitve, da zmanjšajo porabo.

S kombinacijo Samsung Neo QLED 8K televizorja in soundbara je domače kino doživetje dobilo novo dimenzijo. Tehnologiji ne samo da prinašata vrhunsko kakovost slike in zvoka, ampak tudi dodajata estetsko vrednost ter funkcionalnost, ki jo pričakujemo od sodobne tehnologije. Ustvarite svoje zatočišče za gledanje filmov in poslušanje glasbe, kjer bodo tehnološka dovršenost in udobje šli z roko v roki.

Vstopite v novo Samsung AI TV dobo

Uživajte v WOW učinku, saj vam ob nakupu določenih modelov televizorjev podarjamo številna darila in popuste. Na primer, ob nakupu Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED večjem od 163 cm vam podarimo zvočnik Music Frame, darilni popust v vrednosti do 400 EUR in zvočnik soundbar Q serije. Ob nakupu The Frame večjem od 138 cm prejmete okvir za The Frame, darilni popust do 400 EUR in zvočnik Music Frame.

Ob nakupu televizorja Neo QLED in OLED velikem 138 cm vam podarimo zvočnik Music Frame in darilni popust v vrednosti do 400 EUR.

Ob nakupu Neo QLED ali The Frame velikih 108 ali 127 cm pa vam podarimo zvočnik Music Frame.

Promocija traja do 14. 5. 2024 ali do porabe zalog daril. Za več informacij o promociji in pravilih obiščite spletno stran Samsung.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button