NoviceTehnika

Samsung XCover6 Pro

Varen, vzdržljiv in izdelan za sodobno podjetje: spoznajte novi Galaxy XCover6 Pro!

Samsung je predstavil novi Galaxy XCover6 Pro, namensko zasnovan pametni telefon za podjetja, ki je dovolj zmogljiv, da podpira najzahtevnejša poslovna opravila. XCover6 Pro z močno zmogljivostjo, celovito varnostjo in robustno vzdržljivostjo zagotavlja izboljšano mobilnost, kar zaposlenim omogoča, da iz svoje naprave potegnejo več, ne glede na to, ali delo opravljajo v pisarni ali na terenu.

Naprava Galaxy XCover6 Pro predstavlja preboj na področju robustne zmogljivosti, poganja pa jo izboljšani 6nm procesor, ki zagotavlja izjemno visoke hitrosti, ki skrajšajo delovni čas in zaposlenim pomagajo opraviti več dela. Z opcijsko kartico microSD pa XCover6 Pro ponuja možnost razširitve pomnilnika, kar pomeni, da kompromisi pri delu, ki ga opravljate, ne bodo več potrebni. Je tudi prva naprava v seriji XCover, ki podpira omrežje 5G, kar omogoča delo od povsod, kjer je mogoče najti signal. S podporo 6GHz pasu Wi-Fi 6E pa lahko z napravo XCover6 Pro sodelovanje s sodelavci postane lažje in učinkovitejše kot kdajkoli prej.

 

Delo se danes lahko odvija na katerikoli lokaciji, zato zaposleni potrebujejo napravo, ki je agilna in zanesljiva. Z Galaxy XCover6 Pro lahko uporabniki priročno podaljšajo življenjsko dobo baterije svoje naprave, saj lahko njeno dolgotrajno zamenljivo baterijo preprosto zamenjajo s svežo, ko se prva izprazni. Zahvaljujoč priročnim možnostim polnjenja POGO pa lahko več uporabnikov svojo napravo priklopi in hitro napolni z energijo, kar je dobro za neprekinjeno produktivnost.

Za delavce, ki delo opravljajo tako v pisarni kot na daljavo, ima Galaxy XCover6 Pro funkcijo Samsung DeX. Ta uporabnikom omogoča, da svojo napravo povežejo z zunanjim zaslonom, tipkovnico in miško ter uživajo v izkušnji, ki je podobna računalniški. Zaposleni lahko z napravo XCover6 Pro na poti tudi fotografirajo in delajo zapiske, nato pa brez težav dostopajo do zajetih informacij za pripravo poročil, ko se vrnejo na delovno mesto – vse to z uporabo ene naprave.

Z vzdržljivo zasnovo s certifikatom MIL-STD-810H, stopnjo zaščite IP68 in steklom Corning Gorilla Glass Victus+ je izdelan tako, da zdrži hude vremenske razmere, padce in druge nevarnosti, ki spremljajo delo na terenu. Poleg tega lahko v okoljih, kjer so potrebne rokavice ali kjer delavci uporabljajo napravo zunaj na dežju, prilagodite nastavitve občutljivosti na dotik in tako povečate dovzetnost zaslona. Izboljšave za dotik v mokrih okoljih pa olajšajo uporabo, ko je roka v deževnih razmerah vlažna. XCover6 Pro je debel manj kot deset milimetrov in ima dinamičen 6,6-palčni celozaslonski zaslon z gladko frekvenco osveževanja 120 Hz. Galaxy XCover6 Pro je že na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 629 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button