NoviceTehnika

Samsung na sejmu MWC 2024 z najnovejšimi izdelki in storitvami predstavlja vizijo Galaxy AI

Obiskovalcem bodo na voljo izjemne osebne izkušnje s serijo Galaxy S24, razširjenim ekosistemom izdelkov in Samsung Connected Health, ki jih poganja Galaxy AI.

Samsung Electronics na kongresu Mobile World 2024 v Barceloni v Španiji predstavlja nove mobilne izkušnje z Galaxy AI. Obiskovalci razstavnega prostora Samsung bodo praktično izkusili Galaxy AI v vseh izdelkih Galaxy, s poudarkom na Galaxy S24 seriji, ki utira pot v novo dobo mobilne umetne inteligence. Galaxy AI se bo razširil tudi po celotnem Samsung portfelju, vključno z inteligentnejšo produktivnostjo z Galaxy Book4 serijo, inteligentnim zdravjem z Galaxy Watch6 serijo in Galaxy Ring, ki bo prvič prikazan javno.

Samsung bo na razstavnem prostoru predstavil funkcije umetne inteligence serije Galaxy S24, ki omogočajo komunikacijo in ustvarjalnost uporabnikov ter jih udejanjajo v vsakodnevnih scenarijih. To vključuje funkcije, kot je Sprotno prevajanje (Live Translate), ki ga poganja umetna inteligenca v napravi za dvosmerno prevajanje telefonskih klicev v realnem času, ki kljubuje jezikovnim oviram. Funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google) omogoča hitro in enostavno, bolj intuitivno iskanje za nova odkritja s preprosto gesto. Predstavljena bosta tudi funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist), ki poenostavlja in ureja zapletena besedila, ter funkcija Generativno urejanje (Generative Edit), ki uporabniku omogoča prosto spreminjanje velikosti ali položaja predmetov na fotografijah za večjo ustvarjalno svobodo.

Samsung je organiziral tudi prostor, kjer lahko obiskovalci preverijo zmogljivost fotoaparata Galaxy S24 serije. V območju, ki spominja na zatemnjeno koncertno dvorano, je mogoče posneti bližnje posnetke majhnih predmetov na odru in tako izkoristiti Nightography zmogljivosti Galaxy S24 serije, ki so zaradi Galaxy mehanizma ProVisual Engine, ki temelji na umetni inteligenci, nadgrajene tako, da so stabilnejše pri šibki svetlobi.

Samsung bo na sejmu MWC predstavil svojo linijo inteligentnega zdravja, ki uporabnikom ponuja še bolj prilagojene in brezhibne zdravstvene izkušnje s preoblikovalno močjo umetne inteligence v še več napravah. Kot del tega portfelja bo predstavljen Galaxy Ring kot nov zdravstveni pripomoček, ki poenostavlja vsakodnevno dobro počutje ter podpira pametnejše in bolj zdravo življenje prek bolj povezane digitalne platforme za dobro počutje.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button