NoviceTehnika

Nova Samsung Galaxy S24 serija je sedaj dostopna v Sloveniji

Galaxy S24 odpira nove mobilne izkušnje z Galaxy AI z izboljšano komunikacijo, največjo ustvarjalnostjo in postavlja nov standard za iskanje.

Od 31. januarja 2024 so vsi trije telefoni nove Galaxy S24 serije na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena.

Galaxy S24 serija postavlja tudi nove standarde v spletnem iskanju. Funkcija Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) omogoča uporabnikom, da s preprostim pritiskom in držanjem gumba Domov ter gestami na zaslonu (obkroževanju), hitro najdejo informacije o predmetu na sliki, osebi na videu, stvar na portretu, itd. Inovacija, ki jo poganja Google, predstavlja pionirski korak v intuitivnem iskanju, odpira vrata novim dimenzijam raziskovanja in povezovanja z digitalnim svetom. Še več o družini Galaxy si lahko preberete TUKAJ.

Razpoložljivost

Od 31. januarja 2024 so vsi trije modeli Galaxy S24 serije na voljo v redni prodaji pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung. Galaxy S24 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 899 evrov, Galaxy S24+ po priporočeni maloprodajni ceni od 1.149 evrov, Galaxy S24 Ultra pa po priporočeni maloprodajni ceni od 1.449 evrov.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button