NoviceTehnika

Honor X6 sedaj tudi v Sloveniji

Cenovno dostopni Honor X6 ima trojni sistem kamer, baterijo, ki omogoča celodnevno uporabo in velik prostor za hrambo podatkov.

Honor je poskrbel, da je tudi na slovenskem trgu na voljo njihov pametni telefon Honor X6, najnovejši predstavnik serije Honor X. Ta prinaša najsodobnejšo tehnologijo uporabnikom po vsem svetu. Pametni telefon odlikujejo naslednje lastnosti: ultra velika baterija, sistem treh kamer, vključno z glavno kamero z ločljivostjo 50 milijonov pik (MP). Dodali so še širitev notranjega pomnilnika od 4 GB + 64 GB, kar pomeni, da so uporabniku na voljo vrste inovativnih rešitev.

Honor X6 je opremljen z baterijo kapacitete 5.000 miliamper ur, ki ponuja uporabnikom dovolj energije za predvajanje do 17 ur video vsebin, 18 ur brskanja po spletu ali 31 ur poslušanja glasbe. Za zahtevne uporabnike je vse to mogoče le z enim polnjenjem. Za fotografsko izkušnjo pametnega telefona Honor X6 poskrbijo tri kamere, vključno z glavno kamero ločljivosti 50MP, makro kamero ločljivosti 2MP in globinsko kamero ločljivosti 2MP. Odlična kombinacija kamer omogoča uporabnikom, ki radi beležijo posebne trenutke, da lahko vsak trenutek izrazijo svojo ustvarjalnost.

Honor X8 se lahko pohvali s 6.5-palčnim zaslonom Honor FullView, ki zagotavlja izboljšano izkušnjo gledanja. Honor X6 je opremljen tudi z naprednimi funkcijami za zaščito oči, vključno z načinom udobja za oči (Eye Comford Mode) in temnim načinom (Dark Mode), ki zagotavljata udobno izkušnjo branja, gledanja video posnetkov ali fotografij tudi po daljšem času uporabe ali v slabo osvetljenih okoljih.

Poleg 64 GB RAM-a spomina, pametni telefon Honor X6 prav tako podpira veliko širitev prostora za shranjevanje, celo do 1TB MicroSD, kar bo še posebej navdušilo uporabnike, ki imajo v napravi shranjenih veliko podatkov.

Honor X6 poganja Magic UI 6.0 z operacijskim sistemom Android 12. S funkcijo Honor Share ta pametni telefon omogoča hitro brezžično prenašanje datotek preko naprav Honor, kot so: pametni telefoni, tablice in prenosni računalniki. S funkcijo Efficient Smart Desktop uporabniki lahko prilagajajo pripomočke na začetnem ekranu in dostopajo do informacij brez odpiranja aplikacij, vse to pa dodatno povečuje učinkovitost in produktivnost.

V Sloveniji ga lahko dobite v dveh barvah, polnočno črni (Midnigh Black) in oceansko modri (Ocean Blue). Honor X6 je na voljo za nakup pri mobilnem operaterju Telemach. Priporočena cena je 189 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button