Počitniška vozilaProsti čas

Prevoz za petične … za Petične!

Včasih lahko kakšen pridevnik zapišemo tudi z veliko začetnico.

Imate radi udobje, vaše zasebno letalo pa je, bodisi na popravilu bodisi tja kamor bi želeli ni pristajalne steze, sosedov travnik pa ni po godu ne letalu ne vašemu stasu? Pri Volknerju so izdelali prevozno sredstvo, ki vas ZARES ne bo pustil ravnodušne!


Najprej mere! Volkner Performance S meri v dolžino 12 metrov, v višino 3,8 metra in v širino 3,15 metra. Težko bi ga poimenovali avtodom, saj je od običajnih skoraj dvakrat daljši in tudi v nam bližji kampih, boste verjetno stežka našli svoje mesto na parceli. Vsekakor toplo priporočamo, da iščete mesta, ki so na karti označena za avtobuse.

Ker je Volkner Performance S tako zelo poseben, vas raje prepuščamo obširni video predstavitvi, a nekaj podatkov je vseeno potrebno navreči. V svojem “trebuhu” skriva dovolj velik prostor, da lahko s seboj prevažate Bugattija Chirona (ni vštet v ceno), ob (ne)mirnih večerih se lahko pozabavate z zvočnim sistemom Burmester, čigar cena je postavljena pri 300 tisočakih (300.000) – evrskih seveda, (skoraj) končni znesek celotne vile na kolesih, pa vam bo račun stanjšala za približno 6,5 miiljona evrov.


Ker je ob pregrešno dragih premičninah samo nebo meja, si bodo kupci lahko celo izbrali pogon. Slednja sta Mercedesova ali Volvov, ki zmoreta 418 oziroma 458 vrancev.

Boštjan Praprotnik
foto: YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button