Počitniška vozilaProsti čas

Predelani Jumperji za prosti čas iz slovenskih logov

Znamka Citroën v Sloveniji že vrsto let sodeluje s podjetjem Robeta d.o.o., ki predeluje vozila za vse tiste, ki imajo radi raziskovanje in avanture.

Citroën Jumper je že znan po svoji prilagodljivosti, predvsem pa, zaradi tovornega prostora, omogoča številne uporabne rešitve. To pa zadostuje tudi za prevoz velikih pošiljk in olajša vsakodnevno delo poslovnih uporabnikov. Pri podjetju Robeta pa vozila Citroën Jumper prilagodijo popolnoma drugače in s tem omogočijo vsem zasebnim uporabnikom, ki so ljubitelji potovanj, da dobijo vozilo, ki ponuja novo raven razkošja in udobja na cesti.

Vozila Citroën Jumper spremenijo v potovalna vozila, ki ponujajo pravo stanovanje na štirih kolesih. V predelanih vozilih je poskrbljeno za spalnico, kopalnico, kuhinjo, predvsem pa je oprema odvisna od želja in potreb posameznika. Stranke si lahko izberejo različne osnovne modele na vseh treh dolžinskih različicah, različne interierje pohištva, različnih možnosti kopalnic, modelnih izvedenk z različnimi spalnimi koncepti, ter ogromen asortima dodatne notranje opreme bivalnega dela, ob te tem pa tudi različne nabore hladilnikov, klimatskih naprav, Smart TV, Lion baterij in solarne naprave, ki vozilu dajejo še večjo energetsko avtonomnost in svobodo gibanja.

Rudi Leskovec
foto: Citroën

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button