Počitniška vozilaProsti čas

Avtodom, ki ga boste … vikali!

VIDEO: Naši sosedje vam lahko pripravijo ultra futuristični avtodom … ki vam bo tudi osušil denarnico.

V času kovida se je karavaning razširil bolj kot gobice na Pokljuki po reees dolgotrajnem deževju. Ljudje so enostavno ugotovili, da obstajajo hiške, ki imajo še štiri (ali več) kolesa, dovolj udobja, sončne vzhode in zahode pa lahko gledate vsak dan z drugega mesta.

In obstajajo dostopni, dragi in zelo dragi avtodomi … No, pa tudi takšni, za katerega boste morali odšteti vsaj poldrugi milijon! Mi vam ne bomo utrujali z vsemi ostalimi podrobnostmi, saj so več kot odlično razložene v priloženem posnetku, a vseeno nekaj hitrih detajlov.

Dembellov avtodom sloni na Mercedesovi šasiji, notri pa boste našli avtomatske vstopne stopnice, futuristično zasnovo notranjosti z možnostjo povečanja, garažni boks, pralni stroj, pomivalni stroj, integrirano stropno posteljo … no, kot že rečeno, priloženi posnetek bo odstrnil slehrno skrivnost. Še tole. Dembell avtodome sestavljajo kar pri nasih sosedih Madžarih, torej če boste v bližini, žepi pa se vam bodo pričeti trgati od predebele denarnice … no, verjamemo, da bodo imeli dovolj asov v rokavu, da bo račun bistveno lažji … V uredništvu se le sprašujemo, kako zahtevno bo s takšno „kravo“ rokovati po ozkih obmorskih cestah in seveda kampih …

Aleš Majerič
foto: YT

Povezani članki

3 komentarjev

  1. Izgleda bolj busdom kot avtodom … in kje se s tem sparkiraš? Na glavni avtobusni postaji? Saj že v Kranju nimajo več dovolj velikega kolodvora!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button