Gospodarska vozilaNasveti in varnostNoviceVarnost

Slovenski policisti še s 40 novimi Jumperji

Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije je na podlagi javnega razpisa za poslovni najem štiridesetih specialno kombiniranih tovornih vozil izbralo Avtotehno Vis, ki je med drugim tudi pooblaščeni zastopnik znamke Citroën. Z ministrstvom so sklenili dolgoročni poslovni najem za vozila Citroën Jumper za obdobje petih let.

Ključna prednost poslovnega najema vozil je predvsem v tem, da podjetja sklenejo večletne pogodbe, kar jim omogoča fiksne mesečne stroške, poleg tega pa imajo na voljo prednosti paketnega vzdrževanja vozil in druge storitve. V primeru slovenske Policije poslovni najem za vseh štirideset vozil Citroën Jumper obsega tudi redno opravljanje servisnih pregledov, menjavo pnevmatik in njihovo hrambo, redno zamenjavo pregorelih žarnic, dotakanje motornega in zavornega olja ter hladilne tekočine, servis gasilnih aparatov in dopolnitev, garancijska popravila, izredna popravila, kleparska in ličarska popravila ter tehnične preglede.

Decembra lani se je slovenska Policija odločila za nakup 40 novih vozil Citroën Jumper, letos pa so se odločili še za dolgoročni poslovni najem 40 dodatnih vozil omogoča dodatno fleksibilnost in dodatne možnosti izbire.

Rudi Leskovec
foto: Policija

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button