NoviceReportaže

New Limits 2024

Avtomobilistični spektakel v Logatcu, ki je letos presegel vsa pričakovanja.

Minulo soboto se je v Logatcu odvila prava New Limits avtomobilistična atrakcija, ki je znana po svojem edinstvenem pristopu k avtomobilskemu športu. Izjemne akcije neverjetni nastopi, jekleni konjički, zabava in razstave avtomobilov so bile samo nekatere izmed številnih stvari, nad katerimi so se navduševali obiskovalci.

New Limits ni bil le za avtomobilske entuziaste, temveč je bil pravo družinsko doživetje, ki je ponujalo aktivnosti za vse generacije. Dogodek je privabil obiskovalce z vseh koncev države in tudi iz tujine, hkrati pa je združil adrenalinske vožnje z najbolj ekskluzivnimi super športnimi avtomobili, vključno z znamkami kot so Lamborghini, Porsche, Ferrari in druge.

Za najmlajše so bili na voljo napihljivi gradovi in igrišča, ki so nudili ure in ure zabave. Za tiste, ki so iskali več adrenalina, je bil tu rodeo bik in paintball na prostem, kar je bilo prvič vključeno v program New Limits. Mladi avanturisti so se lahko pomerili v razburljivih paintball dvobojih, medtem ko so starši uživali v vrhunskem avtomobilskem šovu.

Za odrasle in ljubitelje avtomobilov je bilo pripravljeno prav posebno doživetje. Občudovali so lahko največjo zbirko luksuznih vozil na enem mestu v Sloveniji, vključno z ikoničnimi znamkami kot so Lamborghini, Porsche, Ferrari, Brabus in AMG. Posebna zanimivost letošnjega dogodka je bil prihod vseh generacij Porschejev, od modelov RS do Turbo+GT, ki so bili prvič v Sloveniji na ogled skupaj. Med obiskovalci se je veliko govorilo o možnosti panoramskih voženj s superšportniki. Tisti, ki so že imeli priložnost sedeti v sovoznikovem sedežu, niso skrivali navdušenja nad hitrostjo in močjo teh avtomobilov.

Največje število super športnih vozil na enem mestu v Sloveniji: obiskovalci so občudovali impresivno zbirko luksuznih vozil, vključno z Lamborghinijem, Porschejem, Ferrarijem, Brabusom in AMG. Prihod vseh generacij Porschejev, saj so bile prvič v Sloveniji ogled postavljene vse generacije Porschejev, od modelov RS do Turbo+GT. Na voljo za ogled so bili tudi rally dirkalniki AŠSLO in GM Racing, kjer so si vsi ljubitelji so si od blizu ogledali prave dirkalnike in začutili dirkaški duh.

Drift in Race Taxi obiskovalce nista pustila ravnodušnih, saj je bila vrsta za to doživetje res dolga. Številni so si namreč želeli izkusiti adrenalin vožnje v driftu ali dirkalnem avtomobilu ob boku izkušenih voznikov. Peterbilt tovornjak s 16L motorjem je bil tisti, ki je pritegnil veliko pozornost. Obiskovalci so doživeli moč in zvok masivnega tovornjaka, ki je zagotovo pritegnil pozornost. Prvič na dogodku pa je bil prisoten tudi motociklistični program, raziskovanje sveta enoslednih vozil s posebnim programom za ljubitelje motociklov.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button