MotociklizemNovice

Ducati razkriva Streetfighterja V4 za leto 2023

VIDEO: »Ulični pretepač« nadaljuje evolucijo!

V peti epizodi Ducatijeve spletne premiere so se »rdeči« iz predmestja Bolognje odločili razgrniti svojo prenovljeno Streetfighter V4 družino. Pod žaromete so poslali člane V4, V4 S in bolj zmogljivo ter ekskluzivno različico V4 SP2. Kaj prinaša novo poglavje v Ducatijevi povesti »fight formula«, ki naj bi zagotavljala najvišja prodajna mesta?

 

Italijanski inženirji so razvojne korake potihoma prenesli iz Panigaleja V4 še na njihov uspešni naked bike Streetfighter V4. To v praksi prinaša nekoliko nadgrajene nastavitve okvirja ter še več napredne elektronike. Slednja po novem omogoča štiri zmogljivostne načine delovanja pogona – Full, High, Medium in Low (ang. Polno, visoko, srednje in nizko). Noviteta je tudi dežni vozni program, ki ga znajo ceniti predvsem ljubitelji nekoliko spolzkih cestišč ali pa jih rahlo kapljanje z neba pač ne iztiri.

Nekaj več dinamiki podvržene opreme ima pričakovano različica V4 S, ki je opremljena z delno-aktivnimi Öhlins NIX30 vilicami in TTX36 blažilci, medtem ko je vpetje zadnje nihajne roke 4 milimetre višje. Rezervoar goriva je ravno tako povzet po modelu Panigale in je pridobil liter volumna na sedaj skupnih 17. Dodatno bo na voljo nekoliko širši nabor karoserijske barve in dodatne opreme. Celotno predstavitev Streetfighterja V4 in V4 S si lahko ogledate na spodnji povezavi.

 

Aleš Majerič
foto: Ducati

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button