E-MobilnostMotociklizemNa kolesihNovice

Druga omejena serija električnega mopeda CAKE Makka

Že na voljo v spletni ponudbi Polestar Additionals.

Skandinavski premijski znamki s področja električne mobilnosti Polestar in CAKE razkrivata drugo omejeno izdajo električnega mopeda Makka – tokrat v barvi neba, ki je bila prvič prikazana na študiji Polestar Electric Roadster. CAKE Makka v izvirni mat beli barvi je bil svetu predstavljen predlani in kmalu po premieri popolnoma razprodan.
Vendar barva (k sreči) ni edini spremenjen element novega mopeda, ki se ponaša še s tanjšim žarometom in vrhunskimi Öhlins blažilniki. Nova izdaja v nebeški barvi dodaja tudi snemljiv zadnji nosilec za izboljšan prevoz tovora. Nosilec je prilagodljiv za različno oblikovan tovor kot so zaboji, stojala, sopotniški sedeži in drugo, kar naredi Makko še bolj zanimivo.

Pogon po drugi strani ostaja enak. CAKE Makka Polestar z močjo 2,8 kW zmore največ 45 km/h in omogoča dva načina vožnje za podaljšan doseg ali uravnoteženo zmogljivost. Omislite si ga lahko preko spletne strani Polestar Additionals na povezavi TUKAJ, pri čemer pripravite vsaj 5.300 evrov na kolikor ga vrednotijo Švedi. Pri vas je v manj kot dveh mesecih …

Blaž Likovič
foto: Polestar

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button