NovicePredstavitve

Mercedes-Benz Star Experience

Druženje z zvezdami

Po nekajletnem premoru, so se pri uvozniku znamke s trikrako zvezdo na čelu ponovno odločili organizirati dogodek Star Experience.

Druženje z avtomobilskimi zvezdami je letos jubilejno, že desetič, potekalo v Centru varne vožnje na Vranskem. Na otvoritvi dogodka, ki je potekala v prijetnem in sproščenemem vzdušju ter jo je povezoval David Urankar, so pri slovenskem uvozniku na ogled postavili vse aktualne modele iz svoje prodajne palete.

Nekaj besed o novem AMG Performance centru v Ljubljani je povedal Marjan Murn, direktor Star Importa, distributerja znamke Mercede-Benz v naši podalpski deželi. Svoj delež o nadaljnjih oblikovnih smernicah Mercedes-Benza in o pomembnosti prepoznavnosti oblikovalskih prijemov za ugled znamke, je navedel vodja zunanjega oblikovanja Robert Lešnik.

Otvoritev dogodka in prisotnost glavnega oblikovalca so pri uvozniku izkoristili tudi za slovensko premiero novega superšportnega modela AMG GT 63 Coupe, ki vključuje vse zadnje oblikovalske in tehnične bombončke znamke in jih nadgradi z uporabnostjo, ki jo pri konkurenci v tem segmentu težko najdemo.

Poleg omenjene premiere in razstave aktualnih modelov znamke, je bilo mogoče na dinamičnem poligonu preizkusiti zmogljivosti nekaterih AMG-modelov znamke, za ljubitelje terenske vožnje so na terenskem poligonu organizirali prikaz zmogljivosti njihovih vozil, na preizkus po okoliških cestah pa so ponudili širok nabor zanimivih avtomobilov.

Matej Grofelnik
foto: caranduser.com

 

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button