NoviceReportaže

Internautica 2023

Internautica, ki slovi kot najpomembnejši jadranski navtični sejem in odlično izhodišče za dober posel, je v mesecu Maju 2023 javnosti predstavila zadnje novosti in dosežke domače in svetovne navtične industrije.

Letošnja Internautica ni postregla z barkami za ekstra petičneže. Še najbolj je izstopala Riva.

Na pokritih razstavnih prostorih bodo razstavljavci kot doslej predstavljali predvsem navtično
opremo, ponudbo storitev, raznovrstne navtične pripomočke, športna oblačila in novosti iz sveta
karavaninga, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa si obiskovalci lahko ogledajo veliko zanimivih novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht, jadrnic, napihljivih čolnov in avtodomov.

Paradni program Internautice predstavljajo premierne predstavitve novih plovil in navtične opreme ter različni vsebinsko atraktivni dogodki povezani z morjem, ki so se zvrstili v petih sejemskih dneh.

Vedno se najde nekaj tudi za tiste, ki ne želijo pretiravati s praznjenjem računov, ampak le (in zgolj) uživati v/na morju …

Letošnji sejem Internautica ponuja predvsem številne vodne rešitve (in ideje) za kupce plovil do 500 tisoč evrov. V preteklosti so se ob pomolih bohotile 30- in večmetrske jahte, tokrat so poskrbeli predvsem, da bo večina obiskovalcev lahko zrla po realno dosegljivih plovilih. Poleg najdražjih (Riva Rivale 56), boste našli vse od 13-metrski gliserjev, do pregrešno dragih guemenjakov, a po drugi strani cenovno precej smelo pozicionirane vodne skuterje. Še vedno pa vam ostanejo na voljo tisti manjši napihljivi čolni, kjer so cene na etiketah pod tisočakom.

Velja omeniti, da je Internautica odprta zgolj še danes do 17. ure. V kolikor ne želite zamuditi letošnjih novosti, le urno pot pod noge in hitro v Portorož.

Boštjan Praprotnik
foto: caranduser.com

 

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button