AvtomobilizemNovice

Zlovešča predelava preproste Dacie Duster

Takšen izgleda Duster izpod rok nemškega predelovalca Prior Design.

Vsi dobro poznamo Dacio Duster, zmagovalko med senzibilnimi in dostopno ocenjenimi avtomobili, ki s svojimi karakteristikami pokriva številna področja. Na drugi strani je nemški predelovalec Prior Design, ki meni, da takšen avtomobil potrebuje divjo karoserijsko preobrazbo.

Mojstri so v roke vzeli svinčnike in začrtali poširejno novo karoserijo vsakdanjega bojevnika, a tokrat za razliko od ostalih projektov osnova Dusterja ostaja nespremenjena – nič več zmogljivosti, le nor videz. Kompletna predelava s širokimi blatniki, začinjenim odbijačem spredaj in odrezavim zadkom z globokim difuzorjem je na voljo za zgolj 2.999 evrov. No, ni veliko za takšno predelavo, glede na vrednost standardnega Dusterja pa je odstotek vrednosti visok.

Če vas mika še dodatno strešno krilce, boste morali odšteti 299 evrov. Končen videz prikazanega modela s spuščenim podvozjem in športnimi platišči boste morali priskrbeti samo, kajti v Priorjevem paketu tega ni. Sicer pa je na ceste pred kratkim zapeljal osveženi Duster, o katerem lahko več preberete TUKAJ.

Žiga Kolman
foto: Prior Design

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button