AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

Vrača se legendarna Opel Frontera

V novi generaciji bo postala električni SUV.

Letos se v velikem slogu vrača legendarno Oplovo ime Frontera, ki bo krasilo povsem novi električni SUV, ki obljublja zabavne lastnosti, številne inovativne funkcije in utelešenje drzne filozofije oblikovanja. Velika posebnost bo vzporedna premiera novega logotipa Blitz, s katerim utrjujejo vstop v električno dobo.

Oplov izvršni direktor Florian Huettl poudarja, da bo imela Frontera samozavesten značaj in bo namenjena osrednjemu delu trga. SUV, ki bo razvajal z veliko prostora in vsestransko uporabnostjo, bo pritegnil kupce z aktivnim življenjskim slogom in družine ter hkrati ostati zvest Oplovi tradiciji zagotavljanja cenovno dostopne mobilnosti.

Ponovna predstavitev modela Frontera je v skladu z Oplovo strategijo prehoda v popolnoma električno znamko. Baterijsko-električna različica modela Frontera, skupaj s prihajajočim popolnoma električnim modelom Grandland, pomeni pomemben mejnik v tem prehodu. Opel načrtuje, da bo v vsako avtomobilsko linijo vključil vsaj eno električno izvedenko, ki bo dopolnjevala obstoječo paleto električnih modelov, od avtomobilov do kombijev in gospodarskih vozil. Opel bo v prihodnjih tednih razkril več podrobnosti o novi Fronteri, s čimer bodo povečal pričakovanje najnovejšega člana električne družine.

Žiga Kolman
foto: Opel

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button