AvtomobilizemNovice

Uspeh Bartoga in razvoj ponudbe avtomobilskih delov ter pnevmatik

V zadnjih treh letih so na področju avtomobilskih delov in pnevmatik beležili 56,5-odstotno rast

V letu 2023 je podjetje Bartog, ki deluje v okviru skupine Tokić, doseglo izjemne poslovne rezultate, ki odražajo njihovo trdno pozicijo v industriji avtomobilskih delov in gumarstva. Podjetje je tudi uspešno integriralo mrežo poslovalnic v skupino Tokić, kar je prineslo najvišjo raven logističnih storitev v Evropi, s poudarkom na hitrosti in natančnosti dostave.

Nova kakovost storitev se kaže že v razširitvi in prenovi njihove poslovne mreže. V letu 2023 so odprli tri nove poslovalnice in prenovili šest obstoječih od skupno 36 v Sloveniji, kar je le del njihovega strateškega načrta za naš trg. Poleg tega se je razvoj poslovanja Bartoga nadaljeval z razširitvijo ponudbe na več kot 300 blagovnih znamk in 300 tisoč različnih artiklov, vključno z uvedbo ekonomskega programa in izobraževalnega centra TEC. Tokić Grupa je v poslovanje Bartoga vpeljala tudi napredne tehnologije, ki so jih razvili sami, vključno z več kot 270 robotsko avtomatiziranimi procesi (RPA) in uporabo umetne inteligence pri upravljanju zalog.

Ustanovitelj in lastnik Tokić Grupe Ilija Tokić ob tem dodaja:

“Bartog je naša največja in rekel bi tudi najljubša naložba. Je krona vsega, kar smo na Tokiću ustvarili v zadnjih 30 letih. Način, kako se avtomobilski deli iz Hrvaške dopolnjujejo s pnevmatikami iz Slovenije ter način, kako Tokić in Bartog izmenjujeta znanje, skupaj ustvarjata uspešno sinergijo, ki nas navdihuje za nove korake.”

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button