AvtomobilizemNovice

Urban Automotive je predelal že 3.000 novih Defenderjev

VIDEO: Britanski tuner praznuje številčni uspeh pri nadgradnjah klenega terenca.

Urban Automotive je priznan britanski tuner, kjer svoje petične jeklene konjičke nadgrajuje nemalo Otočanov z zajetnim stanjem na tekočem računu. Tokrat so pri podjetju še posebej ponosni, saj so iz svojih sobah pospremili že 3.000 novih LLand Rover Defenderjev L663, ki je na drugi strani Rokavskega zaliva precej popularen voz.

Celoten program nadgradnje tega nesmrtnega terenca so zagnali v letu 2020, in sicer za izvedenki 90 in 110 (cifra se nanaša na medosno razdaljo), tokrat pa so se pripravili na modifikacijo težko pričakovanega Defenderja 130. Za slednje so sestavili paket nadgradnje Widetrack, ki so jo precej podrobno in slikovito predstavili v spodnjem video prispevku:

 

Celotni paleti nadgradenj so dodali še dve, ki sta namenjeni omejenim serijam Defenderja – moderni klasiki Grasmere Green Signature Series 75th Anniversary ter terenski in robustni 65 Urban XRS s prisilno polnjenim petlitrskim V8 v nosu. Domiselni Britanci najdejo rešitev za vsako vašo skrito željo po nadgradnji Defenderja, zato jim dela na domačem trgu še nekaj časa ne bo zmanjkalo, prav nič manj pa ni povpraševanja iz preostalih tržišč.

Blaž Likovič
foto: Urban

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button