AvtomobilizemNoviceZanimivosti

To bo top 5 trendov pri nadgradnja vozil v 2024

Kaj se bo limalo in montiralo na prestižne štirikolesnike v prihodnjem obdobju?

Urban Automotive je britanski tuner, ki nadgrajuje luksuzna vozila. Tokrat so nekoliko pogledali v prihodnost in pripravili seznam najbolj vročih petih tunerskih elementov, ki bodo po njihovem mnenju najbolj popularna v prihajajočem 2024.

  1. Ploščata lita platišča

Trend, ki se počasi a vztrajno seli iz ZDA v Evropo prinaša ploščata kovana platišča, ki sodijo v »retro« segment nadgradenj. Da je reč popularna priča dejstvo, da si je tovrstna 24-palčna platišča na svojega Range Roverja namestila tudi mega-vplivnica Kim Kardashian.

Zaenkrat se pri nas glede tega še krešejo mnenja, kaj kmalu pa lahko trend prevlada nasprotujoča si mnenja.

  1. Pastelni vinilni ovoji


Tudi barve vozil in njihova popularnost se spreminjajo. Menda bo leto 2024 leto pastelne barve in temu naj bi sledilo povpraševanje po tovrstnemu »preoblačenju« vozil. Nekoč je prevladoval krom, zatem satenasto črna in mat kovinska siva, sedaj pa je menda čas za pastelno.

  1. Svetel ambient


Ker pastelne barve zunanjosti postajajo vse bolj priljubljene, naj bi v letu 2024 precej več povpraševanje dobila tudi svetla in drzna notranjost vozil. Tudi če je zunanjost vozila nevpadljiva, je menda povpraševanja po nadgradnji interjerja v svetle in bolj drzne odtenke precejšnje. In kdo pravi, da bo prihodnje leto usahnilo?

  1. Nadgradnje na podlagi dediščine vozil

Restomod spremembe rastejo kot gobe po dežju in po napovedih Urban Automotive naj bi se trend v 2024 še povečal.

  1. Videz karbona


Gole ogljikove plošče na karoseriji močno popestrijo videz vozil in so v uporabi že več kot desetletje. Zdi se, da nikakor ne morejo iz mode, saj je povpraševanje iz leta v leto večje, kar naj bi se nadaljevalo tudi po silvestrovanju.

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button