AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

Prihaja rekordni Porsche Taycan

Čez nekaj dni bo premierno predstavljen kraljevi Porsche Taycan.

Porschejevi navdušenci nestrpno pričakujejo svetovno premiero najbolj dinamičnega Taycana, ki bo odkrit 11. marca. Premierna oddaja, ki jo bo vodila voditeljica in novinarka Formule E Nicki Shields, obljublja ekskluziven pogled na najsodobnejše lastnosti tega kraljevega modela.

Kevin Giek, podpredsednik produktne linije Taycan, in ambasador znamke Porsche Timo Bernhard, se bosta pridružila Porschejevemu razvojnemu vozniku Larsu Kernu in v slogu predstavila novo ultimativno različico Taycana. S svojim strokovnim znanjem in strastjo bosta predstavila inovacije, zaradi katerih ta model izstopa iz množice električnih avtomobilov. Kaj lahko pričakujemo od nove Porschejeve električne rakete še ni podano, a glede na rekorden dosežek na dirkališču Nordschleife s časom 7:07,55 minute in aerodinamične izboljšave, kot je velik zadnje krilce, lahko pričakujemo neverjetne podatke.

Pri Porscheju so sicer pred kratkim prenovili modelno linijo električnega Taycana, vse od tehnologije in oblikovanja, do pogonskih sklopov, saj trenutno najmočnejša izvedenka Turbo S premore kar 700 kW (952 KM), kar zadošča za pospešek do stotice v samo 2,4 sekunde.Po neposrednem prenosu bo na voljo posnetek premiere, ki ga bo mogoče prenesti, tako da se bodo lahko navdušenci po vsem svetu poglobili v podrobnosti najbolj dinamičnega Taycana do zdaj. Spremljajte vznemirljiv pogled v prihodnost električnih zmogljivosti.

Žiga Kolman
foto: Porsche

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button