AvtomobilizemNovice

Presenetljivo: Ford zaustavil dostavo vozil zaradi manjka logotipov

Težave z dobavo značk so prekinile dobavo vozil.

V svetu novih vozil se zadnje mesece vse vrti okoli polprevodnikov, ki omejujejo proizvodne številke in povzročajo sive lase vsem potencialnim kupcem. Pri modrem ovalu pa so tokrat napolnili svoje skladiščne kapacitete zaradi nepričakovanega pripetljaja – manjka logotipov.

Po besedah časnika Wall Street Journal so imeli pri Fordu precejšnje težave z dobavo tako značk kot napisov za poimenovanje svojih vozil. Posledično so morali preklicati dostavo kar precejšnjega števila štirikolesnikov zaradi te skoraj absurdne tegobe. Podrobnosti sicer niso znane, menda pa naj bi največji izpad doživeli pickup modeli serije F, ki se onkraj Atlantika zagotovo najbolje tržijo.

Kdo ve, mogoče se je nekomu utrnila srečna zvezda in je s Fordom podpisal bogato pogodbo za 3D tiskanje njihovih logov in napisov, ki bodo krasili njihova vozila širom sveta ali pa se bodo kupci sprijaznili z začasno odsotnostjo oznak na svojih avtomobilih. Bi odpeljali naročeno vozilo navkljub odsotnosti logotipov in napisov? Tako sosed recimo ne bi vedel, da imate pred garažo parkiranega Focusa RS …

Blaž Likovič
foto: caranduser.com

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button