AvtomobilizemNovice

Prenovljeni Hyundai i20 še v izvedbi N Line

Paket N Line dodaja športen pridih v slogu strupenega i20 N.

Hyundaijev evropski oddelek predstavlja prenovljenega i20 s športno opremo N Line, ki prinaša osvežene notranje ter zunanjime oblikovnime elemente. Začetek proizvodnje modela i20 N Line je načrtovan aprila letos. O prenovi standardnih linij i20 smo več zapisali ob slovenski predstavitvi TUKAJ.

Športno obarvanega i20 bomo od običajnih različic ločili po številnih zunanjih izboljšavah, le-te zajemajo preoblikovana 17-palčna platišča, spremenjeno masko, LED žaromete, dolj drzna odbijača in oznake N Line. Na voljo je devet karoserijskih barv, vključno s štirimi novimi odtenki, zato lahko vozniki na cesti izrazijo svoje stilske preference. Notranjost popestrijo večbarvna ambientalna osvetlitev, ekskluzivni volan s perforiranim usnjem in rdečimi šivi, posebej oblikovana prestavna ročica, športni pedali z videzom aluminija ter kontrastni šivi po vsej vsej kabini.

Varnost in povezljivost sta na prvem mestu, saj so za krepitev teh področij na voljo funkcije, kot so asistent za preprečevanje naleta od spredaj, asistent za ohranjanje voznega pasu, parkirni pripomoček, asistent za preprečevanje naleta v mrtvem kotu in pametni tempomat z navigacijo. Drugod je i20 N Line prejel enake izboljšave kot standardni modeli, torej osveženo podobo logotipa, USB priključke tipa C, drugo generacijo sistema eCall in možnost posodabljanja zemljevidov preko spleta.

Hyundaijeva serija i, ki vključuje kompaktne modele i10, i20 in i30, je še naprej priljubljena med evropskimi kupci, saj ponuja odličnost, zanesljivost in uporabnost za vsakodnevna opravila. Z dodano različico i20 N Line z dinamičnimi oblikovnimi elementi, bogatimi sistemo povezljivosti ter zavezanostjo k dostopnosti, Hyundai utrjuje svojo prisotnost na trgu mestnih avtomobilov.

Žiga Kolman
foto: Hyundai

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button