AvtomobilizemNovice

Poslednji Libery Walk “bodykit” za Aventadorja

Divja karoserijska predelava Silhuette Works GT-EVO za vrtoglavih 187 tisoč dolarjev.

Prav ste prebrali, 187 tisoč dolarjev ali 159 tisoč evrov je cena najnovejše karoserijske predelave podjetja Liberty Walk. Mnogi izmed si niti v sanjah ne predstavljamo, da bi 160 tisočakov porabili za nakup avtomobila, kaj šele karoserijske predelave.

Kakorkoli, za bogataše, ki so se naveličali dolgočasnega videza Lamborghinija Aventador, je japonsko podjetje pripravilo rešitev. Poslednji “bodykit” Silhuette Works GT-EVO za velikega dvanajstvaljnega italijanskega bikca, namenjen le 20 najhitrejšim kupcem.

Nora karoserijska vendar ne najbolj aerodinamična predelava je oblikovana v značilnem Liberty Walk slogu, ker gre za GT serijo, nekoliko spominja na dirkaške linije, z ogromnim zadnjim krilcem in spremljajočim difuzorjem. Nič kaj manj vpadljivi niso široki kolesni loki.

Vsi paketi nadgradnje sicer ne bodo ocenjeni na 160 tisoč evrov, takšen znesek dosežemo le ob izbiri ogljikovih vlaken. Cena za karbonsko-plastične kompozitne panele se prične pri bolj umirjenih 80 tisočakih, vendar je obvezna vgradnja primeren Libery Walk izpušnega Sistema, skupaj s širokimi platišči in zračnim vzmetenjem bo končen znesek še vedno visok. Tako kot je Liberty Walk predstavil zadnji paket predelave za Aventadorja, je nedavno Lamborghini predstavil poslovilen model Ultimae.

Žiga Kolman
foto: Liberty Walk

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button