AvtomobilizemNovice

Posebni paket Limited Edition za Mercedesa-AMG A 45 S

Zelena barva in bogato okrasje za 14 tisočakov.

Mercedes-AMG predstavlja posebno izdajo najmanjšega poskočnega modela A 45 S 4Maric+, ki ga je zdaj mogoče naročiti z dodatno opremo “Limited Edition” za 14.280 evrov. Ekskluzivna različica, s katero bodo na trgu nastopili aprila letos, izstopa z osupljivo barvo AMG green hell magno, prvič na voljo v kompaktnem razredu.

Seveda posebna zunanja barva ni vse, dodatno je mali dirkač okrašen še z edinstveno folijo z grafikami AMG, mat črnimi 19-palčnimi kovanimi platišči in rumenimi poudarki na krakih platišč. Bogato opremljena izdaja se ponaša s tremi paketi opreme – AMG Night Package, AMG Night Package II in AMG Aerodynamics Package, –  od katerih prav vsak dodaja osupljive oblikovne elemente in aerodinamične izboljšave. V notranjosti posebne izdaje izstopajo športni sedeži AMG performance, odeti v črno umetno usnje Artico in tkanino Microcut iz mikrovlaken, s poudarjenimi rumenimi okrasnimi šivi. Športni volan performance in aluminijasti okrasni elementi z rumenim napisom AMG prispevajo h krepitivi športne estetike v kabini.

Pod motornim pokrovom A 45 S 4Matic+ še naprej brni 2-litrski turbinsko podprt štirivaljni bencinar z močjo 310 kW (421 KM), ki s pomočjo bliskovitega samodejnega mejalnika in oprijema štirikolesnega pogona poskrbi za pospešek do stotice v samo 3,9 sekunde ter doseg najvišje hitrosti 270 km/h. Dinamično vozno izkušnjo vozila izboljša prilagodljiv sistem pogona na vsa kolesa z vektoringom navora, ki omogoča natančno porazdelitev pogonske sile med sprednjo in zadnjo osjo. A 45 S 4Matic+ Limited Edition predstavlja kombinacijo zanimivega dizajna, zmogljivosti in napredne tehnologije za navdušence, ki iščejo vznemirljivo doživetje za volanom.

Žiga Kolman
foto: Mercedes-Benz

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button