AvtomobilizemNovice

Posebna serija Platinum Edition za Porscheja Cayenne

Standardni Cayenne, modeli E-Hybrid in S so prejeli že poznan platinast tretma.

Če si želite novega Porscheja Cayenne in vam manjka kanček ekskluzivnosti, potem vas bo razveselila novica o novi posebni seriji Platinum Edition, ki bo vašega konjička ločila od povprečja.

Legendarni nemški proizvajalec športnih avtomobilov je v lanskem letu uspel prodati kar 83.071 Cayennov, s čimer se veliki SUV uvršča na drugo mesto po uspešnosti, takoj za manjšim Macanom. Nova prestižna serija Platinum Edition, na voljo za modele Cayenne, E-Hybrid in S, bo poskusila še nekoliko povečati skupne prodajne številke. Paket je mogoče že naročiti, prve primerke pričakujemo že v maju.

Kaj prinaša poseben paket opreme? Zračne reže in maska v drugačnem odtenku, unikatne embleme, napis Porsche na zadnjih LED svetilih in 21-palčna RS Spyder Design platišča odeta v satenasto platinasto barvo. Zaključki športnih izpušnih cevi in obrobe oken so obarvane v črnino, nove so kovinske karoserijske barve – Jet Black, Carrera White, Mahogany, Moonlight Blue in Crayon.

V notranjosti so se ustvarjalci lotili podobnega pristopa s pragovi iz brušenega aluminija in napisom »Platinum Edition«, ostale dele kabine krasijo elementi iz teksturiranega aluminija in srebrni okraski. Poleg elegantnega videza bodo Cayenni Platinum Edition obogateni z več standardne opreme, kot so LED žarometi, panoramska streha, zatemnjena stekla, ambientna osvetlitev, električno nastavljivi usnjeni sedeži in analogna ura na vrhu armaturne plošče.

Žiga Kolman
foto: Porsche

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button