AvtomobilizemNovice

Pomladna osvežitev Genesisa GV70

GV70 ima novo športno različico Sport.

Genesis je predstavil prenovljeni SUV GV70, ki pooseblja znamkino oblikovalsko filozofijo atletske elegance in bo naslednji mesec uradno razkrit v domači Koreji. Gre za prvo prenovo modela GV70, s katerim so od premiere decembra 2020 dosegli impresivno globalno prodajo preko 200 tisoč primerkov.

Zunanjost modela GV70 se ponaša s prefinjenimi podrobnostmi, kot sta mrežasta maska hladilnika z dvojnim vezenjem in napredni žarometi v dvojni liniji, opremljeni s tehnologijo MLA. Sprednji odbijač ima novo spodnji drsno ploščo in razširjene zračne odprtine, 19-palčna temno srebrna platišča pa poudarjajo športni bočni profil. Oblikovne posodobitve prinašajo preurejene smernike in poenostavljeno zadnje krilce z vgrajeno kamero, katere slika se predvaja na digitalnem sredinskem ogledalu.

V notranjosti pomlajeni GV70 združuje razkošno udobje z napredno tehnologijo, pri čemer je upoštevano načelo oblikovanja “lepota belega prostora”. V 27-palčnem zaslonu z OLED tehnologijo se združujeta prikazovalnik voznih podatkov in info-zabavni sistem na dotik, preko katerega je speljano tudi upravljanje klimatske naprave. Prijeten občutek v kabini krepita ambientna osvetlitev in zapleteni šivi, medtem ko sredino volana krasi nov emblem znamke Genesis.

Kupci željni športnega stila lahko izberejo različico GV70 Sport, ki je deležna zunanjosti in notranjosti izboljša športni značaj vozila. Športni videz prinašajo nova maska, povečane zračne odprtine, 21-palčna temna kovinska platišča in kromiran difuzor, notranjost pa odlikujeta volan z D-izrezom ter oranžni šivi. Dodatne specifikacije bodo razkrite bližje datumu uradne predstavitve, ki obljublja še več podrobnosti o prenovljenem modelu GV70 in njegovem paketu Sport.

Žiga Kolman
foto: Genesis

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button