AvtomobilizemNovice

Platforma sodobne mobilnosti Free2move zaživela tudi pri nas

Free2move je globalna blagovna znamka za mobilnost, ki svojim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji ter širom sveta ponuja popoln ekosistem mobilnosti. Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move omogočata uporabnikom, da na enem mestu dostopajo do storitev najema vozil, souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo, rezervacij parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, upravljanje in souporaba voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju električne mobilnosti.

V Sloveniji je trenutno na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. Free2move omogoča enostaven dostop do vozila, saj so z uporabo mobilne aplikacije ali spletne platforme storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so popolnoma digitalne.

Velike spremembe v avtomobilski industriji so glavni razlog, da je se skupina Emil Frey odločila, da bodo s Free2move odgovorno in učinkovito naslavljali izzive na področju mobilnosti. Domiselnost, prilagodljivost in iskanje sinergij omogočajo, da lahko vsakdanja mobilnost postane zabavna in izjemno vsestranska. Ob tem pa je Free2move danes vsekakor najlažja in najhitrejša pot do avtomobila, ki omogoča, da si lahko v kateremkoli trenutku uporabnik izbere ustrezno vozilo, pa naj bo za vožnjo po mestu ali izlet in dopust.

Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, ki trenutno nudi dostop do avtomobilskih znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Peugeot in Smart. Trenutno je v voznem parku Free2move na voljo 120 vozil na 14 agentskih mestih. Do konca leta 2023 bo vozni park obsegal preko 500 vozil na 50 točkah po Sloveniji.

V zadnjih letih trendi v avtomobilski industriji obsegajo pretežno področja, kot so elektrifikacija, samodejna vožnja, povezljivost ter razne oblike mobilnosti. Prav mobilnost je ena izmed ključnih strateških prioritet, saj ljudje postajajo vse bolj individualistični in iščejo enostavne ter čimprejšnje rešitve. Free2move poenostavlja mobilnost v najširšem pomenu besede in na enem mestu združuje različne vrste storitev. Mobilna aplikacija in spletna platforma v nekaj enostavnih korakih omogočata rezervacijo vozila in dostop do ostalih storitev, ki jih bodo dodane v prihodnosti.

Proces rezervacije in uporabe tako mobilne aplikacije kot spletne platforme Free2move je hiter in enostaven, zato so ubrali slogan: »Izberi. Vozi. Prihrani.«, s katerim poudarjajo ključne prednosti centra mobilnosti Free2move. Uporabnikom so na voljo izključno nova in redno vzdrževana vozila, ki jih lahko izberejo v nekaj enostavnih korakih. Po uspešno opravljeni prijavi si izberejo lokacijo, čas najema in vozilo. Rezervacijo lahko opravijo tudi fizično pri agentu Free2move.

Blagovna znamka Free2move ponuja storitve sodobne mobilnosti, ki se prilagaja novim trendom, spremenjenim navadam ljudi in predvsem v spremenjenemu način razmišljanja. Danes mnogim avtomobili ne predstavljajo več statusnega simbola in si z lahkoto predstavljajo življenje brez lastništva. Free2move je mladostna in inovativna rešitev, namenjena zlasti tistim, ki niso obremenjeni s sprejetimi družbenimi standardi, razmišljajo svobodno in najhitreje sledijo novim trendom.

Storitev Free2move je že prisotna v 170 državah in ima več kot 1,2 milijona aktivnih uporabnikov, floto 400 tisoč vozil, 500 tisoč parkirnih mest, 195 tisoč polnilnih točk in 600 tisoč poslovnih pogodb. Ponuja inovativno priložnost, da uporabniki pridejo do avtomobila po drugačni poti kot drugi, predvsem pa hitro in enostavno prek mobilne aplikacije ali spletne platforme.

Žiga Kolman
foto: Free2Move

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button