AvtomobilizemNovice

Peugeot 408 First Edition: bogata oprema za prve kupce

Peugeot je za najhitrejše kupce novega 408 pripravil bogato opremljeno omejeno izdajo First Edition.

Francoski levčki so letos junija navdušili s prihodom novega križanca 408, ki bo javno premiero doživel na pariškem avtomobilskem salonu, največji navdušenci pa se že lahko potegujejo za prve bogato opremljene primerke First Edition.

Številčno omejeno izdajo First Edition so zasnovali na modelu GT v vrhu ponudbe, mu dodali 20-palčna platišča z diamantnim rezom in komplet zimskih pnevmatik na 19-palčnih platiščih, standarden 7,4 kW polnilni priklop ter paket udobnih sedežev. Do konca tekočega meseca bo na voljo tudi Electric Pack, ki vključuje Pod Point domačo polnilno postajo, dobroimetje za polnjenje na polnilnicah Octopus Energy Electroverse in štiri leta oziroma 40 tisoč kilometrov brezplačnih servisov.

408 First Edtion prinaša še čudovito kovinsko modro karoserijsko barvo, i-Cockpit digitalno okolje z 10-palčnim osrednjim zaslonom na dotik, merilnike s 3D efektom, ogrevane sedeže z masažno funkcijo in delno oblazinjenje v alkantari. Za pogon prvih primerkov novega 408 bo skrbel priključno-hibridni sklop s 165 kW (225 KM), ki bo omogočal približno 62 kilometrov električne avtonomije (na uradne podatke moramo počakati do premiere). Za izvedbo First Edition bodo morali kupci odšteti 53.550 evrov. Podrobnejši opis novega Peugeota 408 Hybrid si lahko preberete TUKAJ.

Žiga Kolman
foto: Peugeot

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button