AvtomobilizemNovice

Obogatite novega BMW serije 2 z M Performance dodatki

Lahko karbonsko okrasje popravi videz nove serije 2 Coupe?

Po dolgotrajnem čakanju je letos luč sveta ugledala nova generacija kupejevske serije 2, ki je s svojo zasnovo bolj namenjen entuziastom, kot istoimenski Gran Coupe z osnovnim sprednjim pogonom. Zaradi novih oblikovnih smernic bavarske znamke je sicer marsikoga skrbela nova serija 2, saj le stežka dviguje niso od prejšnje fantastične generacije.

Kot smo pričakovali, je oblikovanje novinca ljubitelje pustilo ravnodušne, sedaj poskušajo zadeve malenkost popraviti z novo zbirko M Performance dodatkov. Ti prinašajo veliko ogljikovih vlaken v obliki spodnje »ustnice« sprednjega odbijača, obrob ledvičk, seveda zadnjega krilca in glomaznega difuzorja. Obstajajo še karbonski stranski pragovi, ohišja zunanjih ogledal v slogu M3 in tri različno zasnovana platišča.

Po izbiri bodo vašo serijo 2 okrasili s poslikavo dirkaških črt in vgradnjo osvetlitve tal ob odprtju vrat. V notranjosti se tematika s karbonskimi vlaki nadaljuje na raznih površinah, še več je M Performance oznak. Volanski obroč je po želji oblečen v prijetno alkantaro, prav tako tudi oba sedeža. Ponujajo celo z M oznako overjen ovitek ključa in pokrovček rezervoarja. Kaj menite, ali z M dodatki posuta serija 2 bolje skriva svoje vprašljivo oblikovanje?

Žiga Kolman
foto: BMW

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button