AvtomobilizemE-MobilnostMiniatureNa kolesihNoviceZanimivosti

Miniaturna Ferrari Testa Rossa J v izdaji »Pacco Gara«

Še bolj ekskluzivna in zmogljiva različica mini Ferrarija.

O prihodu posebne mini replike Ferrarijevega dirkalnika 250 Testa Rossa smo že pisali pred dobrega pol leta na povezavi TUKAJ, tokrat pa so nam iz podjetja Little Car Company naznanili, da v kratkem sledi izdaja prav posebne »Pacco Gara« različice.

V osnovi gre za repliko znamenitega »konjička« v 75-odstotni velikosti, ki ga poganja elektrika. Ta bo v »Pacco Gara« izdaji po novem zmogla 14 kW moči kar je približno 3 kilovate več kot pri osnovni izvedenki. Pričakovano bo posebna izdaja polna skoraj originalnih podrobnosti, ki jih je vseboval znameniti Ferrarijev model.

Da je to sila natančno izdelana mini električna replika priča dejstvo, da inženirji pri podjetju Little Car Company tesno sodelujejo s kolegi iz Maranella. Posebna različica ima tako bolj zmogljiv zavorni sistem, odzivnejše krmiljenje in že omenjeno nekoliko povečano konjenico elektromotorja.

Več bo znanega v zadnjem februarskem vikendu, ko se bo Ferrari Testa Rossa J »Pacco Gara« predstavila v St. Moritzu, kjer klientele ki bi svojemu mladežu privoščila tovrstno igračo vsekakor ne bo manjkalo.

Blaž Likovič
foto: 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button