AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

MG Cyberster prihaja v Evropo!

Dvosedežni električar bo na voljo tudi na Stari celini.

Le še dan nas loči od sejma mobilnosti IAA Mobility 2023, ki se bo med 5. in 10. septembrom odvil v Bavarski prestolnici in pričakovanja so iz ure v uro večja. Tokrat so presenetili pri električni znamki MG, ki bo v München prišla s trojico sila zanimivih štirikolesnikov.

Med njimi zagotovo prednjači MG Cyberster, brezstrešni dvosed o katerem so nekaj črnila prelili že v letošnjem aprilu na povezavi TUKAJ. Dotični roadster bo tako doživel premiero na evropskih tleh, pri čemer ga prenekateri težko pričakujejo, saj prav ob stoletnici znamke zaznamuje težko pričakovano vrnitev MG-ja v segment športnih vozil. Cyberster se bo tja podal s sodobnim oblikovalskim pristopom, ki se naslanja na bogato dediščino znamke, ter seveda zmogljivimi električnim pogonom.

 

Da na odru ne bo sameval bosta poskrbela še dva prav tako zanimiva štirikolesnika. Družbo mu bosta zagotovila MG4 Electric XPOWER, nedavno prenovljeni hatch s 435 KM in posledično najmočnejšim pogonom v hiši, ter živahni športni terenec MG Marvel R Electric. Obe vozili sta opremljeni s štirikolesnim pogonom, medtem ko Marvel R Electric prihaja s kar tremi e-motorji in bo tako promoviral dinamično plat elektro-mobilnosti. Več iz bavarske prestolnice.

Blaž Likovič
foto: MG

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button