AvtomobilizemNoviceNoviceTehnika

McLaren 750S na voljo s prilagojenim B&W ozvočenjem

Osupljiv ambientalni zvok za osupljiv britanski voz!

Pred približno mesecem dni smo vam na povezavi TUKAJ servirali vest o prihodu McLarna 750S, ki velja za najlažji in najbolj zmogljiv serijski avtomobil te britanske športne znamke. Zaenkrat se je ubranil elektrifikacije in kljub odlični zvočni kulisi štirilitrskega V8 agregata, so mu šefi vseeno namenili dobro ozvočenje. Ne le dobro, prvovrstno!

Za set 12-ih zvočnikov, ki tvorijo zavidljiv ambientalni akustični dogodek, so namreč poskrbeli pri Bowers & Wilkins, prav tako britanskemu specialistu – le da za akustiko in ne mehaniko. Dotični podjetji sta skupaj že ušpičili kako reč ali dve, mednje sodijo recimo Px8 naglavne slušalke, ki smo vam jih predstavili na povezavi TUKAJ.

Posebno ozvočenje je bilo razvito prav po meri McLarna 750S in prinaša vso najsodobnejšo akustično tehniko, ki jo B&W razvija in nudi. Ker bi si pri prevodu lomili jezike, smo za vse audiofile med bralci pripravili zgolj nabor B&W tehnologij kot so Continuum Cone in večkrat nagrajene »diamantne« serije zvočnikov 800, ter nadalje Nautilus Aluminium Double Dome visokotonci. Poznavalci vedo o čem teče beseda, mi v uredništvu pa smo prav tako složni – če ne gre v živo, bi zvok McLarnovega V8 najraje poslušali preko sila zmogljivega B&W ozvočenja. Nekateri izbranci bodo pač lahko oboje degustirali v živo …

Blaž Likovič
foto: B&W

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button