NoviceTehnika

Bowers & Wilkins predstavlja slušalke Px8 McLaren Edition

VIDEO: Odlika zvoka tudi izven McLarnovih vozil.

Iskanje perfekcije in zmogljivosti je vsekakor skupna lastnost znamk kot sta Bowers & Wilkins ter McLaren. Prva se udejstvuje na področju akustike, medtem ko druga svojo profesijo izkazuje na asfaltu. Medsebojno sodelovanje šteje že nekaj let, tokrat pa so znotraj ameriško-britanskega sodelovanja stopili korak naprej in predstavili naglavne brezžične slušalke Px8 McLaren Edition, ki naj bi združevale ideologijo obeh podjetij.

Slušalke Px8 McLaren Edition izhajajo iz obeležja pri soustvarjanju ambienta McLarnovega modela Artura. Poleg barvne usklajenosti z enim prvih dirkalnikov samega Bruce McLarna, odetega v sivo in Papaya ornažno barvo, so slušalke ergonomsko oblikovane v skladu z skoraj obsesijo britanskih inženirjev. Jedro slušalk tvori Bowers & Wilkins povsem sveža tehnologija 400-milimetrske Carbon Cone pogonske enote z izjemno čistim in prostorskim zvokom.

Nekaj več podrobnosti o samih slušalkah izveste v spodnjem videu, medtem ko si jih lahko že omislite v zameno za 800 evrov. Toliko namreč zahtevajo za najboljše brezžične slušalke podjetja B&W.

Blaž Likovič
foto: B&W

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button