AvtomobilizemNovice

Maserati na kalifornijsko obalo s polno malho dobrot

Monterey Car Week bo za trizobe Italijane pomemben dogodek.

Da pri Maseratiju veliko stavijo na ameriške kupce priča polna malha štirikolesnih dobrot, s katero so se pri trizobu odpravili onkraj luže, natančneje na Car Week v kalifornijsko mestece Monterey, ki se bo odvijal ta vikend. Tam bo butično-športna apeninska znamka praznovala 75 let svoje bogate zgodovine modela GranTurismo in nakazala smernice prihodnosti.

Globalno premiero bo dočakal Maserati MCXtrema, dirkaški derivat cestnega , hiperšportnika MC20, medtem ko se bo na severnoameriških tleh prvič predstavil paradni GranTurismo v One-Off preoblekah Luce in Prisma o katerih smo več zapisali na povezavi TUKAJ. Prav slednja primerka bosta vlekla nit praznovanja 75-letnice tega ikoničnega trizobega štirikolesnika, ki bo na ogled v praktično vseh izvedenkah in nekaj minulih tudi.

Pri Maseratiju so k sodelovanju povabili tudi nekaj poslovnih partnerjev, ki bodo zagotovili dobro počutje prav vseh obiskovalcev. Italijani bodo tako poskrbeli za močno PR ekipo, ki bo sila pomembne ameriške kupce prepričevala s sodobnimi štirikolesnimi dobrotami z nazornim prikazom njihove prestižne zgodovine.

Blaž Likovič
foto: Maserati

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button