AvtomobilizemNovice

Mansory se je lotil Maseratijevega superšportnika

Maserati MC20 premalo izstopajoč? Mansory pripravlja rešitev.

Nemški predelovalec Mansory je v roke vzel novega Maseratija MC20. Objavili so prvi fotografiji svojih prihodnjih načrtov za italijanskega superšportnika in lahko rečemo, da kot takšen, ni več med najbolj umirjenimi in prikladnimi avtomobili tega kova.

Na to kaže ogromna količina komponent iz ogljikovih vlaken, katere nameravajo pritrditi na karoserijo. Spodnji del sprednjega odbijača je okrašen z vsemi mogočimi aerodinamičnimi elementi in šminko, ki obdaja mrežo hladilnika. Tudi zadnji del ne zaostaja prav veliko, saj je na njem prikazano opcijsko (in vsekakor ogromno) krilce z vgrajeno zavorno lučjo. Z zadnje tretjine se opazi še obseg norih stranskih pragov in precej zajeten zadnji difuzor.

Nekaj pa je vseeno všečno – zadnji pokrov motorja z režami in strešnim zračnim zajemom bi izgledal čudovito, če bi bil pobarvan v enakem odtenku kot preostala kontrastna streha. Na Mansoryjevi spletni strani so navedeni tudi vsi dodatki, kot so celoten izpušni sistem, nov komplet vzmetenja, ki podvozje za 25 mm približa tlom in kovana platišča s premerom 21 palcev spredaj ter 22 palcev zadaj.

Žiga Kolman
foto: Mansory

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button