AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

Manhartova Tesla Model 3 z masko?

Nemški predelovalec je med redkimi posegel tudi v zmogljivost električarja.

Nemški predelovalce Manhart je naredil prve korake v svet modifikacij električnih avtomobilov, z nadgradnjo pogona in smešno poslikavo maske na sprednjem odbijaču Tesle Model 3 Performance.

Svojo najnovejšo kreacijo so poimenovali TM3 720, za razliko od številnih predelovalcev, ki ne zapravljajo časa z vdiranjem v Teslino kodiranje, je Manhart z drugačnim pristopom iz električnega pogona iztisnil 550 KM in 720 Nm navora – predhodno je Model 3 Performance zmogel 513 KM in 660 Nm navora. Pospešek poskočne električne limuzine bo brez dvoma po predelavi padel pod 3 sekunde, čeprav uraden čas še ni odmerjen.

Med drugim so Tesli namenili še znižane H&R vzmeti, spodnje krilce sprednjega odbijača iz ogljikovih vlaken in zajetna 21-palčna Baracuda lahka platišča. Po želji stranke lahko Model 3 opremijo še z močnejšimi zavorami in preoblečejo standardno notranjost. Z neznanim razlogom so se odločili ponuditi tudi nalepko z lažnim vzorcem sprednje maske. Kakorkoli, Manhartov TM3 720 bo vašo denarnico olajšal za 74.900 evrov.

Žiga Kolman
foto: Manhart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button