AvtomobilizemNovice

Lotus z novim programom izdelave unikatnih avtomobilov

Lotusov oddelek izdelave po naročilu bo vodil nekdanji šef podobnega Aston Martinovega oddelka Q.

Britanska znamka športnih avtomobilov je napovedala začetek obratovanja novega oddelka, ki bo skrbel za kreacijo edinstvenih modelov in izpolnjevanje želja najzahtevnejših strank. Glavna naloga programa Lotus Advanced Performance bo praktično v svet popeljati najbolj ekskluzivne in nore produkte.

Če pogledamo že zajetno krilce na naslovni fotografiji, lahko sklepamo, da se pripravlja izredno zanimiv projekt. Kaj natanko še ne vemo, morda se pripravlja sodobna reinkarnacija Formula 1 bolida iz sedemdesetih ali Hot Wheels avtomobilček realne velikosti. Kakorkoli, Lotus obljublja mnogo navdušujočih projektov, LAP pa bo zadolžen za prihod udarnih avtomobilov, s katerimi bodo razširili portfelj v nove smeri – omejene serije, ekskluzivne različice in unikatni modeli po željah kupcev.

Obenem bo naloga Lotus Advanced Performance tudi izvajanje ogledov tovarne, šole vožnje, podpora motošportnega oddelka in seveda ustvarjanje reklamnega blaga. Za vodjo novega programa so postavili Simona Lane, nekdanjega glavnega pri Aston Martin Q storitvi, kar pomeni, da ima precej veliko znanja in izkušenj s področja unikatne izdelave avtomobilov. »Izdelovali bomo najbolj razburljive in ekskluzivne Lotuse, poudarili novo zanimivo električno prihodnost, obenem bomo počastili našo sijajno zgodovino,« pravi Lane.

Žiga Kolman
foto: Lotus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button