AvtomobilizemNovice

Lexus je odprl naročila za novega LBX

Izbranim kupcem bo ponujena omejena izdaja Original Edition.

Lexus je začel zbirati spletna naročila za novega malčka LBX, izdelanega po merilu evropskih kupcev, ki hrati predsatvlja vstopnico v svet prestižne japonske znamke. Navdušenci lahko svoja naročila oddajo prek Lexusove spletne strani, zaključek naročila bodo sklenili oktobra letos, malo preden zaženejo proizvodnjo, prve primerke pa na cestah pričakujemo marca 2024.

Kdor si želi sestaviti svojega idealnega LBX-a, se lahko poigra s 3D konfiguratorjem, ki ponuja izbiro različnih barv, opreme in omogoča natančen vpogled v notranjost vozila. Pri LXB je Lexus ubral nov pristop k opremi, saj ponujajo štiri kontrastne ambiente – Elegant in Relax zastopata udobnejšo plat, Emotion in Cool pa več športnega pridiha. Na ta način kupcem ponujajo enostavnejše prilagajanje, ki ustreza njihovem karakterju in življenjskem slogu.

Na izbranih evropskih trgih bo sprva na voljo tudi paket opreme Original Edition, omejen na 1.500 primerkov  in obogaten z ekskluzivnimi oblikovnimi elementi. Ti vključujejo mat črno obarvana platišča, klavirsko črno okrasje na sprednjem odbijaču, zadnjem krilcu in napis Original Edition na zadnjih vratih. Črna tematika se nadaljuje v notranjosti, kjer najdemo črno usnjeno oblazinjenje ter črni šive in vezenje, za češnjo na vrhu torte poskrbi plaketa Original Edition na armaturni plošči. Več podrobnejših informacij o najmlajšem članu Lexusove družine lahko izveste TUKAJ.

Žiga Kolman
foto: Lexus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button